Цветанов разговаря с вътрешния министър на Германия Хорст Зеехофер

  • 08 ноември 2018 09:59

  • 352
  • 0
Цветанов разговаря с вътрешния министър на Германия Хорст Зеехофер
© ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с вътрешния министър на Германия Хорст Зеехофер по време на конгреса на Европейската народна партия (ЕНП) в Хелзинки, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Двамата обсъдиха ситуацията с охраната на външните граници на ЕС и управлението на миграционните процеси. По време на срещата Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа благодари на Зеехофер за подкрепата на Германия, включително чрез немските политически фондации "Ханс Зайдел" и "Конрад Аденауер", за акумулиране на експертиза и обмен на опит в сферата на вътрешната сигурност, правоприлагането и правосъдната система.

„Германия е стратегически партньор, на когото винаги сме могли да разчитаме по пътя за европейско развитие на България“, подчерта Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред германския вътрешен министър.

Последвайте канала на

Владимир Василев
352 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини