Цветанов: Няма настроения за предсрочни парламентарни избори (видео)

  • 03 ноември 2018 09:00

  • 1883
  • 17
Цветанов: Няма настроения за предсрочни парламентарни избори (видео)
©

Не смятам, че изглеждаме като похитени от опозицията. В сряда и четвъртък направихме нужната организация и имаше пленарни заседания. За следващите седмици ще ограничим командировките, хората, които не са в добро здравословно сътояние, също ще са на линия и няма да има проблем с кворума.

Това каза в предаването "Събуди се" по Нова телевизия председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. "Въпросът за Истанбулската конвенция и ставащите напоследък насилия над жени е хубаво да го задате на БСП и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Те изведнъж рязко промениха отношението си към конвенцията. Ние като парламентарна група попитахме Конституционния съд и в момента подготвяме промени, за които съм убеден, че и опозицията ще влязат в пленарна зала, за да ги приемем. Не укорявам опозицията, че не влиза в зала. Кворумът е задължение на управляващите, но петък е ден за парламентарен контрол. От БСП не спират не говорят лъжи, а когато трябва да задават въпроси и имат възможност да контролират изпълнителната власт те не се регистрират и търсят само скандали. Несериозно е да говориш за смяна на модела, а да те няма в парламента", разкри Цветанов.

"Няма обществено настроение за предсрочни парламентарни избори. Има протести, но ние сме поели ангажименти към майките на деца с увреждания и смятам, че ги изпълняваме. Аз никога не бих казал такива думи като Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Трябва да погледнем обаче и какви усилия е положил той за решаването на проблемите на хората с увреждания", заяви той. 

"Трябва да подкрепим българските институции, които водят борба с корупцията. Видно е, че има политическа воля, която дава възможност на компетентните органи да водят тази борба. Колегите от Обединени патриоти са направили това предложение за председател на ДАБЧ, но те никога не са защитавали Петър Харалампиев, след като беше предаден на компетентните органи. Политическа отговорност може да се носи, когато има облагодетелстване от подобна корупционна схема. От прокуратурата ясно и категорично заявиха, когато запознаваха обществеността с фактите по случая, че такова обалгодетелстване няма", коментира Цветанов акцията в ДАБЧ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1883 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2018.11.03 | 20:26

17
Това, че Цветанов подслушва е факт! Но може ли да е сигурен на 100 процента, че да се изхвърля така високо?

2018.11.03 | 20:14

16
Хора гъза им разпорете . Хора разпорете ги добре . Защото всички пезерази родната полиция ги пази .
на двата трола не се обръща внимание

2018.11.03 | 16:00

15
Тролчета самотни чакате ли избори? Чакате я, ама ще хванете Цветанов за дедовия! Така, както баба ви Кури след дедовия на Решетников налапа тоя на ББ!
Ще ти се!

2018.11.03 | 15:25

14
АМА СИ ПЪТНИК, БАРАБАР С НЕРЕЗА И ШОПАРА!
гост

2018.11.03 | 12:51

11
Цветанов откъде знае настроенията на народа,та той освен да открива и закрива обекти,семинари,академии знае ли друго,например как живеят бедните хора,не неговия кръг,защото при тях е лесно,дъщеря му взе бакалавърска степен и веднага на работа при Кристалина Георгева в Световната банка за развитие,но тук умните и образованите живеят с по 500-600 лева заплати,а това,че ръстта на икономиката се вдига е заблуда

2018.11.03 | 15:10

13
Как от къде знае - от Белия дом!
Нали ходи редовно на сутришно плюскане там и си води записки!
Той, без да му наредят от там, ходи само до санитарния възел( ама и в това не съм съвсем сигурен)
ida

2018.11.03 | 13:09

12
Ako ima izbori utre az shte glasuvam sreshtu teb i tvoyata partia Gerb
гост

2018.11.03 | 12:50

10
Цветанов откъде знае настроенията на народа,та той освен да открива и закрива обекти,семинари,академии знае ли друго,например как живеят бедните хора,не неговия кръг,защото при тях е лесно,дъщеря му взе бакалавърска степен и веднага на работа при Кристалина Георгева в Световната банка за развитие,но тук умните и образованите живеят с по 500-600 лева заплати,а това,че ръстта на икономиката се вдига е заблуда
До кога!

2018.11.03 | 12:29

9
За 10 години държавата е платила над ПОЛОВИН МИЛИАРД лева за охрана на Боко Тиквата (член на БКП до 1995 година а след това доказан мафиот) и Цветанов (член на БКП) и над ЕДИН МИЛИАРД за разходки на двамата в страната и чужбина! В Скандинавските държави, както и в много други, президент и парламент ходят на работа с колела! Защо бюджета на НСО се пази в тайна? Докога ще спим и търпим това!?
Цоко шестоапартаментника

2018.11.03 | 11:47

8
Ами такъв съм си аз- нагъл и тъп, тъп та чак вдлъбнат, "ХОеглавия шестоапартаментник" да ме наричат-първа радост е за мене.
Поп Огнян

2018.11.03 | 11:09

7
Мъдрия пак проговори. Направо да ви дадът държавата с нотарялен акт, пък си я делете с ББ и ПееФски.

Добави коментар

Водещи новини