Цветан Цветанов проведе работна среща с международния секретар на ХДС Бертил Венгер

  • 07 ноември 2018 15:29

  • 343
  • 0
Цветан Цветанов проведе работна среща с международния секретар на ХДС Бертил Венгер
© ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с международния секретар на ХДС Бертил Венгер, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Това се случи в Хелзинки преди началото на конгреса на ЕНП. Цветанов и Венгер обсъдиха сътрудничеството на ГЕРБ и най-голямата партия-членка на ЕНП – ХДС в сферата на сигурността и бъдещето на Западните Балкани. Двамата се обединиха около мнението, че осигуряването на европейска перспектива на страните от Западните Балкани е гаранция за мир и спокойствие в цяла Европа.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обясни, че ГЕРБ ще проведе серия от диалози в областните български градове от януари до април, като целта им е да покажат на гражданите колко важно е да бъдем част от силна и обединена Европа и какво ни носи европейската солидарност.

„Освен това искаме да запознаем българите със секторните политики на ЕС, като така допринесем за пресичането на популизма и антиевропейската реторика. Ще покажем, че ГЕРБ и ЕНП правят само реални политики в интерес на гражданите“, посочи председателят на ПГ на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
343 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини