Цветанов се срещна с министър-председателя на Хърватия Андрей Пленкович

  • 08 ноември 2018 09:18

  • 349
  • 0
Цветанов се срещна с министър-председателя на Хърватия Андрей Пленкович
© ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с министър-председателя на Хърватия Андрей Пленкович. Това се случи в рамките на конгреса на ЕНП в Хелзинки.

По време на разговора Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и премиерът на Хърватия отбелязаха отличното двустранно сътрудничество между двете страни. Председателят на ПГ на ГЕРБ благодари на хърватската страна за оказаната подкрепа при приемането на процедурните правила за парламентарен контрол над дейността на Европол от страна на ЕП и националните парламенти, което се случи в София в рамките на българското европредседателство.

Министър-председателят Пленкович поздрави България и премиера Борисов за успешното председателство на Съвета на ЕС и подчерта важността на основния ни приоритет – европейското бъдеще не страните от Западните Балкани.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
349 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини