Цветанов се срещна с председателя на Центъра за европейски изследвания

  • 07 ноември 2018 12:14

  • 347
  • 0
Цветанов се срещна с председателя на Центъра за европейски изследвания
© ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна в Хелзинки с председателя на Центъра за европейски изследвания „Вилфрид Мартенс“ Микулаш Дзуринда, който е и бивш министър-председател на Словакия, предадоха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Двамата обсъдиха съвместните проекти за 2019 г. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обясни, че ГЕРБ планира провеждането на серия местни диалози от средата на януари до средата на април догодина под мотото "Европа - нашият дом".

„Целта на диалозите е да покажат на гражданите директното влияние и връзка на Европа с ежедневието им и политиките на местно ниво. Диалозите ще разширят периферията от граждани, запознати с европейските политики и ще спомогнат за противодействие на популизма и национализма. Диалозите ще бъдат съсредоточени върху конкретни теми от дневния ред на национално и европейско ниво по секторни политики“, посочи председателят на ПГ на ГЕРБ.

По думите му темите на диалозите ще бъдат формулирани след приемането на резолюциите и конгресните документи на ЕНП на конгреса в Хелзинки днес и утре и ще попадат в общите европейски ценности и приоритети на ЕНП и ГЕРБ.

Последвайте канала на

Владимир Василев
347 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини