Бивша на Доминик Строс-Кан: Той е полусвиня

  • 22 февруари 2013 13:11

  • 1318
  • 0
Бивша на Доминик Строс-Кан: Той е полусвиня
©

Скандална биография, написана от бивша любовница, бележи нов епизод в сагата с бившия директор на Международния валутен фонд Доминик Строс-КанДоминик Строс-Кан  Доминик Строс-Кан - фрeнски политик и  икономист. Роден на  25 април 1949 г. в Ньой. Завършва, съобщават вестниците "Фигаро", "Кориере дела сера" и "Дейли телеграф".

Откъс от книгата, чиято премиера ще е през април, се появиха вчера във френски медии и потресоха читателите. Книгата, озаглавена "Красавицата и звяра", е от Марсела Якуб, журналистка и писателка от аржентински произход. Тя разказва за своята интимна връзка със Строс-Кан, продължила от януари до юли 2012 г. Якуб описва бившия директор на МВФ, подал оставка заради секс скандал и замесен в скандал с проститутки, като получовек-полусвиня. 48-годишната дама твърди, че ако бе станал президент на Франция, Строс-Кан щял да превърне Елисейския дворец в огромна дискотека и да използва целия персонал, за да му организира оргии, с които да удовлетворява нагона си.
Якуб критикува журналистката Ан Сенклер, която до неотдавна беше съпруга на Строс-Кан, че го третирала като кученце и го заставяла да се бори за номинацията на социалистите за президент на Франция, защото искала да бъде съпруга на президент. Якуб успяла да се срещне със Сенклер, без да обяснява коя е, и изслушала мнението й за Строс-Кан.

Журналистката коментира предполагаемото сексуално посегателство на Строс-Кан над цветнокожа камериерка от хотел в Ню Йорк, за което той беше оневинен. Тя пише, че само "една свиня може да сметне за нормално да поиска сексуална услуга от бедна африканска имигрантка, без да й даде нищо в замяна, само за да отдаде почит на мъжката си сила". Якуб твърди, че била луда по Строс-Кан, но признава, че връзката й с него пораждала у нея противоречиви чувства. Тя се запознала с него след като написала статия в негова защита през януари 2012 г. Тогава той й пратил съобщение, което гласяло: "Ти, която обичаш да пишеш, както ще направиш с мен по-късно". Така започнала връзката им.

Заради откъсите от скандалната книга Строс-Кан обвини журналистката, че нарочно завързала връзка с него, само за да се вдъхнови за писане и да извлече дивиденти от скандала. Бившата съпруга на Строс-Кан също подчерта, че Якуб е перверзна и нечестна жена, която обича сензациите и печалбите. Якуб редовно коментира в телевизионните студиа актуални теми и пише коментари за в. "Либерасион". Феминистките във Франция я мразят, защото защитава правото на проститутките да упражняват професията, не осъжда порнографията и се обявява за "обществени секс услуги".

Последвайте канала на

БТА
1318 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини