Фалшиви парфюми за около 4 млн. евро заловиха на румънското пристанище Констанца

  • 25 май 2024 21:43

  • 600
  • 2
Фалшиви парфюми за около 4 млн. евро заловиха на румънското пристанище Констанца
© Getty images (архив)

Фалшиви парфюми за около 4 милиона евро бяха заловени на румънското черноморско пристанище Констанца при проверка на гранични полицаи и инспектори на митническата служба, предаде агенция Аджерпрес.

"На 23 май съвместен екип от гранични служители от бреговата охрана и митнически инспектори от Митническото гранично бюро в Констанца извършиха физическа проверка на контейнер, натоварен със стоки, пристигащи от Обединените арабски емирства и предназначени за търговско дружество в Румъния", добавиха властите.

"След подробни проверки беше установено, че контейнерът съдържа 18 000 парфюма, които биха могли да нарушат правата на интелектуална собственост на известни марки", се казва в прессъобщение на Главния инспекторат на гранична полиция, изпратено днес до Аджерпрес, предаде БТА.

Стоките, чиято стойност е около 4 000 000 евро, ако бъдат предложени на пазара като маркови продукти, са били иззети за експертна оценка и по-нататъшно разследване.

Закопчаха българин, опитал се внесе дрога за над милион евро в Румъния

Последвайте канала на

Валери Зайцев
600 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.26 | 09:42

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
Николай Ралчев Тутракан

2024.05.26 | 01:04

1
Николай Петков Ралчев се казвам и живея в град Тутракан 7600 на ул.Панайот Хитов 5.Аз съм потомствен ненормален ГЕЙ на 48 години и си търся млад гей който да ме опъва яко.Плащам щедро в Евро.майка ми Надя Драганчева на 72 години от гр.Тутракан ми разреши да живея с гей.Аз цял живот живея заедно с родителите ми в къщата на дядо си ,защото родителите ми не са си направили или купили никога собствен дом,защото са мързеливи паразити.Майка ми разреши геят лювниккът ми д живее при нас.Аз имам и ракия.

Добави коментар

Водещи новини