Сеул: Ким чен-ун не се е появявал пред хора от 7 май

  • 31 май 2021 10:52

  • 689
  • 3
Сеул: Ким чен-ун не се е появявал пред хора от 7 май
© Getty images (архив)

Лидерът на Корейската народнодемократична република (КНДР) Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, не се е появявал пред хора повече от 20 дни, предаде ТАСС.

Според говорител на министерството за обединение на Северна и Южна Корея държавният глава на азиатската комунистическа страна не е бил забелязван на публично събитие в продължение на почти три седмици. "Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, на 7 май е бил видян на концерт в столицата на ръководената от него държава Пхенян. Това е най-дългото отсъствие на Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, от публични изяви, които регистрирахме тази година", каза чиновникът от Сеул.

В отговор на въпрос дали знае причината за изчезването на лидера на КНДР служителят заяви: На този етап е неуместно да се правят каквито и да е било предположения.

По-рано експерти от Република (Южна) Корея не изключиха вероятността Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, да е разредил публичните си изяви заради разпространението на коронавирусната инфекция в страната.  

Строеж на болница ядоса Ким Чен-ун

"През май 2020 г. Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, изчезна за повече от 20 дни. Това породи спекулации, че е болен и дори починал. Той се появи на тържествена церемония за откриване на завод за торове", припомни ТАСС.

 

Валери Зайцев
689 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Jennifergdjfa

2021.05.31 | 15:09

1
М­­л­­­а­­д­а­ ­­­м­­­о­­к­­р­­­а­­­ ­у­ч­е­н­­­и­­ч­­к­­­а­­­ ­­­ч­­у­к­­а­­­ ­­­ ­­­W­ ­­W­­­ ­­W­­­ ­­­.­­­ ­­­B­­­ ­­G­ ­­1­­ ­­7­ ­­­.­ ­C­­­ ­­L­­­ ­­­U­­ ­­B
Annieoqaaa

2021.05.31 | 20:20

2
М­­­л­­­а­д­­а­­ ­­м­­­о­­­к­­р­а­­ ­­­у­­­ч­­­е­­н­­­и­ч­­к­а­ ­ч­у­­­к­а­ ­ ­­­W­­­ ­­­W­­­ ­­­W­­­ ­­.­ ­B­­­ ­G­­­ ­­1­­ ­­7­­­ ­­­.­­­ ­­C­­­ ­­L­­ ­­U­ ­­­B
Theresaouhea

2021.06.01 | 10:30

3
М­л­а­д­а­ ­­­м­­­о­­­к­­­р­­а­­ ­­­у­ч­­­е­н­и­ч­к­­а­­­ ­­­ч­у­­­к­а­­ ­­­ ­W­ ­­­W­­­ ­­­W­­ ­.­ ­­B­ ­G­ ­1­­­ ­7­­­ ­­­.­­­ ­­C­ ­­­L­­­ ­U­­­ ­­­B

Добави коментар

Водещи новини