Доналд Тръмп: Искаме да засилим връзки с Индия в сферата на отбраната

  • 24 февруари 2020 14:04

  • 374
  • 2
Доналд Тръмп: Искаме да засилим връзки с Индия в сферата на отбраната
© Getty (архив)

Нашата страна иска да засили търговските връзки с Индия в сферата на отбраната, каза Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския,  предаде Ройтерс.

Президентът на САЩ, който е на посещение в азиатската държава, заяви това по време на проява на стадион в град Ахмедабад, щата Гуджарат, Западна Индия, пред множество от над 100 000 души. Американският лидер изтъкна, че водената от него държава иска да продават на Индия най-доброто въоръжение. САЩ ще доставят на Индия военни хеликоптери и друга военна техника на общо стойност от три милиарда долара, стана ясно още от думите на госта.

Доналд Тръмп се срещна с индийския премиер Нарендра Моди

"Америка обича Индия. Америка уважава Индия и Америка винаги ще бъде верен и лоялен приятел на индийския народ", заяви още по време на проявата Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

"Отношенията между Индия и САЩ вече не са просто обикновено партньорство. Отношенията ни са много по-задълбочени и по-сериозни", заяви индийският премиер Нарендра Моди, който също участваше в проявата на стадиона в Ахмедабад.

Тръмп е на двудневно посещение в Индия

Последвайте канала на

374 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
toq e mangal vsi4ki ot indiq sa mangali

2020.02.24 | 15:10

2

kva indiq tam sa mangali vij kak trump e gu6nal mangala
xaaa indiskiq mangal vij go na snimka boje gospodi mangal i to se znae

Иван

2020.02.24 | 14:41

1

Няма да заменят традициония донор на марково Руско уръжие.С-400.за Индия много ги притеснява краварите.

Добави коментар

Водещи новини