Калин Сърменов оставал без роли в театъра

  • 04 май 2021 20:49

  • 3519
  • 1
 Калин Сърменов оставал без роли в театъра
© Булфото (архив)

Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов доби популярност с ролята на мафиота Михаил Михайлов-Милото в сериала „Седем часа разлика” и не може да се оплаче от липса на ангажименти в киното, написа HotArena.

Двуметровият му ръст обаче му пречел да направи кариера в театъра. Никой от режисьорите не искал да му дава роля, тъй като Калин стърчал над останалите си колеги и до него те изглеждали като джуджета.

57-годишният Сърменов е завършил Художествена гимназия и дълги години в артистичното съсловие го възприемали повече като художник, отколкото като актьор. Баща му пък бил виден симфоничен музикант.

Сърменов е завършил две специланости в НАТФИЗ– кинорежисура в класа на Мариана Евстатиева и актьорско майсторство в класа на проф. Гриша Островски. След дипломирането си Милото заминал да работи по разпределение в театъра в Пазарджик, където обаче изкарал само един сезон.

Сърменов се е завърнал в столицата, където заедно с негови приятели основавали частния театър „Алтернатива“, съосновател е на групите „Контрол” и „Чувал чувал” и наблегнал на озвучаването на реклами, филми и сериали.


Конфликти с бившия директор на Сатиричния театър Рашко Младенов го карат да зареже актьорската професия. Тогава се заел с основаването на рекламната си агенция, което се оказала доста трудно начинание. Налагало му се да работи на три места, за да може да издържа студиото си. Въпреки всичко Калин доста успешно се справил с развитието на рекламната си агенция, която го направила милионер.

 

 

3519 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
о-о-о-

2021.05.04 | 22:08

1
бичам милионерите...

Добави коментар

Водещи новини