Том Джоунс: Взимам виагра

20 април 2021 15:20

Том Джоунс: Взимам виагра
© Getty Images
3753 2

Легендарният изпълнител сър Том Джоунс сподели, че използва виагра и каза, че е нормално човек да си помага, съобщи Мейлонлайн.

Джоунс, който е на 80 години, даде едночасово интервю за подкаста на комика Марк Марон. В отговор на въпрос за интимния си живот певецът каза: "Засега всичко е наред. Винаги има виагра. Нормално е да си помагаме тук-там. Няма нищо срамно в това, когато си на 80 години. Трябва да правим това, което е нужно", предава БТА.

Музикантът беше женен за съпругата си Линда от 1957 г. до смъртта й през 2016 г. Джоунс е на сцената повече от пет десетилетия и в интервюто се върна към спомена за това как жени хвърляха бельото си към него на сцената по време на концерти.

На въпрос за невероятния си младежки глас, който остава непроменен с възрастта, Джоунс каза: "Странно е да съм на 80, а гласът ми все още да е като на тридесетгодишен, това е голямо нещо, защото по-възрастните певци губят контрол върху гласа си".

В интервю за британския в."Дейли експрес" преди дни Джоунс сподели, че преди няколко години много се ядосал на лекаря си, който го посъветвал на тази възраст да прекрати концертната си дейност и сценичните си участия. Джоунс имал инфекция, която била излекувана с антибиотици.

"Тогава лекарят ми каза: Ти си на 78 години, не трябва да тичаш по сцената, нали?!" Джоунс сподели, че и тогава , и сега се чувства прекрасно. "Не бива да забавяш темпото, това убива", убеден е музикантът.

Той е треньор в британското издание на музикалното риалити шоу "Войс". На 23 април излиза новият му албум "Surrounded by Time".

Novini.bg
3753 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Аз

2021.04.20 | 21:37

2
Като искаш да чегариш, ше взимаш, бачко!
мииии

2021.04.20 | 16:47

1
най големия!!!

Добави коментар

Водещи новини