Джони Деп бил "безнадеждно зависим" и "бияч на съпруги"

  • 27 юли 2020 17:28

  • 2579
  • 3
Джони Деп бил "безнадеждно зависим" и "бияч на съпруги"
© Getty Images

Адвокатът на британския в."Сън" по делото, което холивудският актьор Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е води срещу изданието в Лондон, го описа като "безнадеждно зависим" от алкохол и наркотици, който биел съпругата си Амбър Хърд, съобщи Ройтерс.

Звездата от "Карибски пирати" съди издателя на в."Сън" и редактора на изданието Дан Уутън за статия от 2018 г., в която Деп е наречен "бияч на съпруги".

Когато бил под въздействието на алкохол и наркотици, Деп се превръщал в свирепото си алтер-его, което сам наричал "Чудовището" и нападал съпругата си Амбър Хърд, каза пред съда адвокатката на "Сън" Саша Уас.

Джони Деп твърди, че е бил удрян от бившата си съпруга

И Деп, и Хърд дадоха вече показания пред съда. Деп твърди, че никога не е проявявал насилие спрямо бившата си вече съпруга, нито към която и да било друга жена и обвини Хърд в лъжа. Хърд пък твърди, че многократно е била атакувана физически от Деп, допълва БТА.

Уас заяви, че определението на Деп като "бияч на съпруги" е вярно и че начинът му на живот под въздействие на алкохол и наркотици е отключвал жестокост в поведението на актьора. Според адвокатката зависимостите на Деп са водели до "ирационални промени в настроението и ненормално поведение" и заради тях спомените му за проявите на насилие са замъглени.

Тя описа Деп като "безнадеждно зависим", неспособен да се възпира и подчерта, че той е знаел, че е склонен към неконтролируеми изблици. Тя цитира имейл на Деп от март 2012 г. до Елтън Джон, в което актьорът, който тогава бил трезвен, благодарил на певеца, че му помогнал да се раздели с наркотиците. В имейла Деп пише, че когато е "чист" и трезвен, успява да победи "Чудовището" - алтер-егото, което заплашвало да го погълне.

Джони Деп изгубил върха на средния си пръст при скандал с Амбър Хърд

Уас обвини Деп и в "дълбоко женомразство, което е в корените на гнева му". Според нея, когато Деп обвинява Хърд, че го е наранявала физически, той сменя ролите на нападателя и жертвата. Освен това Уас каза, че Деп се опитва да злепостави Хърд по старомодните начини за дискредитиране на жените, като я описва като "златотърсачка" и жена, която изневерява.

Утре се очаква адвокатът на Деп да произнесе окончателната си пледоария по делото.

Джони Деп е искал да прави секс с трупа на Амбър Хърд

Последвайте канала на

Novini.bg
2579 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.07.28 | 08:17

3
Джони вече не осъди ли вече лaйняния жълт вестник "Сън" за фалшиви новини? Още малко и ще го набедят за канибал и сериен убиец заради една откачена лесбийка.
ник

2020.07.27 | 21:10

2
да ви пикам на лъжливите новини
сам си вкара

2020.07.27 | 20:55

1
автогол

Добави коментар

Водещи новини