Бездомен мъж нахлу в къщата на Джони Деп и се изкъпа

  • 22 март 2021 14:47

  • 1473
  • 3
Бездомен мъж нахлу в къщата на Джони Деп и се изкъпа
© Getty images

Една от къщите на Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е понесе леки поражения миналата седмица, след като мъж се промъкна вътре, за да си вземе душ, това съобщава таблоидният сайт TMZ. Наложило се е служителите в Холивудския дом на актьора да повикат полиция, за да изведат човека.

В четвъртък служители на звездата от „Карибски пирати“ са видели мъж, който се е промъкнал на територията на имението и е влязъл в къщата. Човекът, за когото се предполага, че е бездомен, първо си е сипал алкохол от бара на Деп, след това е влязъл в една от 10-те бани в къщата на актьора, за да се изкъпе, предаде БТВ.

Помолиха Джони Деп да се оттегли от роля в предстоящ филм

Според непотвърдена информация човекът е бил в банята на Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е, когато полицията е пристигнала. Той е отказал да отвори вратата на помещението и се е наложило служителите на реда да я разбият, за да го изведат.

За да влезе в къщата, човекът е повредил входната врата и заради това ще му бъде повдигнато обвинение във вандализъм. Това не е първият случай, в който някой опитва да влезе в дома на Деп. През януари бездомна жена се е опитала да се промъкне в къщата на актьора, но е задействала алармата и е избягала.

Novini.bg
1473 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.03.22 | 22:45

3
аз ако бях, щях да се изсеръ на дивана
Късмет, че е ...

2021.03.22 | 17:54

2
... още жив, тъй като в Щатите имат прекрасни закони за нахлуване в нечий дом!

2021.03.22 | 15:12

1
10 бани и му се свиди един клошар да се изкъпе, гад холивудска.

Добави коментар

Водещи новини