Помолиха Джони Деп да се оттегли от роля в предстоящ филм

  • 06 ноември 2020 20:36

  • 3671
  • 0
Помолиха Джони Деп да се оттегли от роля в предстоящ филм
© Getty Images

Холивудският актьор Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е потвърди днес в социалните мрежи, че ще обжалва решението на Висшия съд в Лондон, след като загуби делото за клевета срещу британския таблоид "Сън" заради статия, в която е наречен "бияч на съпруги", съобщават световните агенции.

Деп освен това е съобщил в инстаграм, че е бил помолен да се оттегли от ролята на Гринделвалд в предстоящия филм от поредицата "Фантастични животни и къде да ги намерим". Актьорът е уважил молбата, предава БТА.

От "Уорнър брадърс" също съобщават, че Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е се оттегля от ролята и че за нея ще бъде организиран нов кастинг.

Джони Деп с ново гадже

Третият филм от поредицата се очаква да излезе на екран през 2022 г. Действието в новия франчайз "Фантастични животни и къде да ги намерим" предхожда хронологично събитията в романите и филмите за приключенията на Хари Потър.

Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е заведе дело срещу "Нюз груп нюзпейпърс" и главния редактор Дан Утън за клевета в негова статия във в."Сън" от 2018 г., в която е наречен "бияч на съпруги". Процесът започна през юли тази година и продължи три седмици. Показания пред съда дадоха актьорът и бившата му съпруга Амбър Хърд. В хода на делото станаха известни доста пикантни подробности от личния живот на двойката. В защита на Деп показания дадоха бившите му партньорки Ванеса Паради и Уинона Райдър.

Джони Деп бил "безнадеждно зависим" и "бияч на съпруги"

Съдията по делото Андрю Никъл прецени, че обвиненията в статията са "верни по същество" и взе решение да отхвърли иска на холивудския актьор, припомнят агенциите.

Novini.bg
3671 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини