Джони Деп обжалва решението на съда, според което е бияч на съпруги

  • 17 март 2021 20:41

  • 757
  • 2
Джони Деп обжалва решението на съда, според което е бияч на съпруги
© Getty Images

Актьорът Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е ще поиска утре разрешение да обжалва решението на лондонски съд по делото за клевета срещу в. "Сън", публикувал статия, в която е наречен бияч на съпруги, съобщиха БТА и Ройтерс.

Съдия Андрю Никол определи миналия ноември, че Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е многократно е нападал съпругата си Амбър Хърд през 5-годишния им брак, като тя понякога дори се е страхувала за живота си. По време на изслушванията Деп също обвини Хърд в агресия.

След процеса адвокатите на Деп казаха, че в решението има толкова много недостатъци, че би било нелепо той да не обжалва. Съдията например разчитал на свидетелските показания на Хърд, но отхвърлил доказателствата от посетилите ги полицаи, които им противоречали.

След като загуби делото в Лондон, Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е трябваше да се откаже от ролята си във филма "Фантастичните животни".

Novini.bg
757 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Brandia19

2021.04.10 | 03:55

2
­­В­­и­­ж­­­т­е­­ ­­­м­о­я­­т­­а­ ­­т­­­и­й­­н­­ ­­­п­­­у­­­т­­к­­а­­­ ­­-­ ­W­W­­­W­.­­­B­G­­­1­­7­­­.­­­C­­L­U­­­B­­
Васко Р. Младич

2021.03.17 | 20:54

1
Жените са известни с това, че винаги лъжат, дефакто е невиннен

Добави коментар

Водещи новини