100 лв за билет „на черно“ за Лили Иванова

  • 26 юни 2018 07:40

  • 3500
  • 3
100 лв за билет „на черно“ за Лили Иванова
© Булфото (архив)

До 100 лв. вървят билетите „на черно“ за последния концерт от летния лъч на националното турне на Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи. Мощния си глас естрадната прима ще отпусне за втори път в Пловдив в рамките на настоящата си музикална обиколка. Броени дни преди събитието пък сайтове като OLX се запълниха с обяви, предлагащи пропуски за концерта в Античния театър.

Впечатление прави, че рядко те са със завишени цени от първоначално обявените от промоутърите, като достигат най-много до стотачка, пише "Монитор".

След като разпродаде като топъл хляб пропуските за първата си изява в града под тепетата тази година, тя се завръща за нов десант в нова локация. Зала С.И.Л.А. се оказа тясна, за да побере всички фенове на Иванова през февруари, което провокира изпълнителката на „Щурче“ да избере Античния театър за място на концерта си този четвъртък. Всеки, който иска да види звездата на живо трябва да побърза със закупуването на пропуск, тъй като са на привършване.

Равносметката на турнето към момента – няколко напълно разпродадени концерта и над 13 000 души публика, които са станали свидетели от първа ръка на вокалните картини, които Иванова рисува с гласа си. Последно певицата се поклони пред феновете в Плевен, които слушаха любимите си изпълнения, заредени с дъждобрани и чадъри.

Въпреки лошото време, свободно място и в парк Кайлъка почти не се намираше.

По традиция, и в Античния театър гърба на Лили ще пазят Огнян Енев (пиано, саксофон, тромпет), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни, перкусии), Веселин Веселинов – Еко (контрабас, бас китара), Ангел Дюлгеров (китара, цигулка) и вокално трио LaTiDa.

Официално Иванова ще сложи край на националното си турне „За пълноценни мигове с музиката“ през октомври. След като миналата година напълни зала 1 на НДК в две поредни вечери, този път примата ще направи музикален подарък на 15 хиляди души с три концерта – на 25, 26 и 27 октомври.

Последвайте канала на

Novini.bg
3500 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.06.28 | 01:04

3
За тоя дъртофелник и без пари да ми дават нилет няма да отида. Камо ли да давам 100 лева. Тя не е злобна. Тя е вече една стара жена, изкукуригала. Много обидчива. Ако не и обърнат внимание се обижда. Крие се, че ще и видят старческата кожа набръчкана миризлива. За да не се обижда посмъртно трябва след като умре след 100000 години да обявят 30 национален траур. Да я мумифицират, да направят мавзоелей и всички под строй да се кланят :))))))))
гост

2018.06.27 | 07:48

2
Я стига глупости, в Плевен продаваха във ФБ 2 билета за 70 лв.
Още няколко изказвания и госпожата съвсем ще изгуби почитателите си...

Петя Перник

2018.06.26 | 14:25

1
За тоя склефер зло!!! Много злобно чудовище няма да дам и 5ст.
Много е злобна таа дърт скелфер!!!!!

Добави коментар

Водещи новини