Лили Иванова стана наполовин дъновистка

  • 02 май 2018 08:37

  • 5747
  • 1
Лили Иванова стана наполовин дъновистка
© Facebook

Лили Иванова стана наполовина дъновистка, издадоха нейни приближени, пише в. "Телеграф".

Примата на естрадата от няколко месеца усилено се увлича по учението на Петър Дънов за здравословен живот, но си го претворява по свой собствен начин и почин.

Така Лили напоследък играе упражненията от паневритмията, измислена навремето от Дънов. Но за разлика от неговото учение, че е най-добре тези упражнения да се изпълняват на открито при изгрев слънце, тя ги прави няколко часа по-късно, а често и по залез. При това не излиза на терасата, а ги играе вкъщи, но за сметка на това на широко отворени прозорци, независимо от климатичните условия. Засега Лили още не е хукнала всеки ден по планините, каквито съвети дава Дънов и там да приема космическата енергия.

Тя стриктно спазва и дихателните упражнения на учителя, които й помагат също по време на пеенето.

В последните месеци Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи се облича все повече в бяло, макар н концерти понякога да излиза цялата в черно. Брлият цвят е препоръчван от Дънов и е свързан с неговото разбиране за позитивизъм.

От години се твърди, че Лили прилага един от методите на Дънов за лечение - всяка вече пиела по лъжичка сода, разтворена в чаша хладка вода.

Последвайте канала на

Novini.bg
5747 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.05.06 | 18:12

1
ялов изрод,типично по български ... все повече и повече ялови жени с голямо самочувствие и мъже на по 30 40 години без нито едно дете ...деградация

Добави коментар

Водещи новини