Лили Иванова се срещна с Фандъкова (снимки)

  • 13 септември 2018 15:58

  • 20516
  • 0
Лили Иванова се срещна с Фандъкова (снимки)
©

Примата на българската естрада Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи се срещна с кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. Изпълнителката на „Щурче“ е посетила столична община преди дни, като по време на визитата й там двете говорили предимно за култура.

Благодаря за уважението и приятните емоции от срещата ни днес, написа Иванова в социалните мрежи под общи кадри с Фандъкова. По време на посещението й в общината, певицата остави и автографа си върху диск от последния си албум, който стана пазарен факт миналото лято, пише "Монитор".

Междувременно към момента тя е ангажирана с подготовката за трите си финални концерта от турнето „За пълноценни мигове с музиката“. След като през годината обиколи някои от големите градове в страната, Иванова ще отпусне мощния си глас в три поредни вечери, а мястото на срещата й с феновете в София е НДК. Да завърши музикалната си обиколка с повече от един гастрола в зала 1 не е новост за Лили. Миналата година тя притаи дъха на близо 10 000 свои почитатели, като излезе на сцената в два дни един след друг. След главоломния успех тогава, този път тя ще даде тон за песен на 25, 26 и 27 октомври.

Novini.bg
20516 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини