Тенденции при обзавеждането на детска стая с животински елементи

  • 18 ноември 2015 11:40

  • 14688
  • 1
Тенденции при обзавеждането на детска стая с животински елементи
©

Обзавеждането на детска стая е важен момент за всички родители, които се опитват да доставят радост на своето детенце. Тривиалните розови и сини цветове, предназначени съответно за момиченца или момченца, отдавна не задоволяват развихреното детско съзнание, което жадува за нещо любопитно, интересно и необикновено.

Ето защо днес ще ви представим водещите тенденции при обзавеждането на детска стая, изцяло вдъхновени от разнообразието на животинския свят. Ако някоя от идеите ви допадне и искате да я пресъздадете у дома, не се колебайте да се свържете с опитните специалисти, регистрирани в MaistorPlus.

Реалистично сафари приключение

Рисунките върху стена са една от водещите тенденции, която обещава да бъде особено актуална през цялата 2015 година. С помощта на опитен художник, можете да пребоядисате една от стените в бяло и след това да създадете истинска джунгла в детската спалня. Ако сте надарени с творчески дух и сръчност, най-лесно е да се сдобиете с шаблони на различни животни, които да очертаете върху стената и след това да оцветите по ваш вкус.

Вижте още: Кой е най-подходящият цвят за детска стая

Стикери за стена за малък бюджет

Ако не разполагате със средства за цялостно пребоядисване на детската стая, стикерите за стена биха свършили чудесна работа. Изберете любимото животно на вашето дете под формата на стикер, а защо не и няколко по-малки изображения, които да поставите на различни места из стаята.

Свежи животински елементи за момиченца

Макар момичетата рядко да се впечатляват от кръвожадните зверове, които момчетата боготворят, има достатъчно алтернативи да зарадвате вашата госпожица с интериор, вдъхновен от фауната. Заложете на малки акценти, които да се отличават със свежи и ярки цветове. Това може да са пердета, килим, чаршафи и каквото още ви хрумне. Най-удачните животни, които да изберете, са пеперуди, рибки, папагали, бухали и котки.

Вижте още: Цветна етажерка за детска стая

Събудете въображението на малкия художник

Черните дъски за рисуване с тебешир се пренасят от училищната стая директно в детската. Тази тенденция е изключително практична в много отношения. От една страна наличието на такова голямо пространство за рисуване може да отключи творческите заложби на детето. От друга обаче, бъдете сигурни, че интериорът няма бързо да омръзне на вашето хлапе, защото всеки ден може да има нова картина върху черната дъска. В горния ѝ край сложете няколко картинки на животни, за да се учи да ги прерисува.

Ако някоя от идеите ви е допаднала и искате да я пренесете във вашия дом, не се колебайте да потърсите услугите на професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка и сравнете както различните оферти, така и мнението на предишни клиенти.

Последвайте канала на

14688 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Jiri

2015.11.19 | 12:47

1
Just another freak show!

Добави коментар

Водещи новини