Просторни апартаменти за продажба представят в ден на отворени врати в Жилищен парк Royal Garden

  • 07 юни 2019 09:28

  • 15667
  • 2
Просторни апартаменти за продажба представят в ден на отворени врати в Жилищен парк Royal Garden
©

Специални предложения за всеки, желаещ да закупи просторен и уютен дом в комплекс, изпълнен с материали от най-високо качество предлага жилищен парк Royal Garden в Ден на отворени врати.

Открито събитие е тази събота, 8 юни 2019г. от 11:00 до 16:00 часа, в търговския офис на компанията инвеститор Галакси Инвестмънт Груп, който се намира между ул. Владивосток и ул. Митрополит Максим в град Пловдив.

В рамките на инициативата всички посетители ще могат да направят оглед на свободните за продажба апартаменти и да усетят комфорта, който комплексът предлага.

"Royal Garden" се намира в квартал “Отдих и култура“, който разполага с новоизградена инфраструктура, паркови зони и удобни транспортни връзки. Жилищният парк е сред предпочитаните комплекси в града заради комбинацията от сигурност и градска среда, съчетана с обширни зелени площи и добра локация. Очаква се Royal Garden да бъде изцяло завършен през есента на 2019-та година.

Royal Garden се отличава с оптимално осветени апартаменти със светла височина 2,85 метра, прави помещения, улесняващи интериорните решения при обзавеждането. Естетика и качество са заложени във всеки елемент от строителството – фасадната топлоизолационна система e от лидера в бранша Baumit, а последните два етажа ще бъдат изпълнени с  вентилируема фасада с HPL. Избрана е шесткамерна дограма от висок клас – Rehau Synego. Предвидено е отопление от ТЕЦ.

Сред удобствата за бъдещите собственици са подземен и наземен паркинг, гаражи, професионално управление на собствеността, видеодомофонна система и контролиран достъп.  

Жилищен парк Royal Garden разполага също така с красива и обширна градина. Специално подбраните широколистни и иглолистни видове в градината на комплекса ще осигурят свежест през цялата година, а проектираните солитери от Японски вишни ще придадат индивидуалност на парковата среда.

 

(в материала има продуктово позициониране )

Novini.bg
15667 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Анонимен

2019.06.07 | 09:49

1

С преференциални цени за членове на герб

мииии

2019.06.25 | 11:42

2

така и трябва да бъде,червените лапачи не са интересни за реклама!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини