SouthWick с последен концерт за сезона

  • 02 май 2012 08:59

  • 499
  • 0
SouthWick с последен концерт за сезона
©

Фънк бандата SouthWick обяви, че ще закрие сезона с последен за столицата концерт на 5 май (събота) в Sofia Live Club.

След участията в Стара Загора, Варна и Бургас в средата на май месец фънкарите влизат в студио, за да записват предстоящия си първи албум, който ще е готов до есента, пише inews.bg.

Работното заглавие на албума е "От плът и фънк”. В него ще бъдат включени единствено авторски композиции, както и няколко съвместни парчета с други артисти, съобщават от групата.

Едно от тях е "Нищо друго” – колаборацията с Рут Колева, чийто видеоклип се очаква да излезе в най-скоро време. Изненада за всички фенове ще бъде и обща песен с Белослава, която носи името "Голямото закриване”.

На концерта на 5 май освен вече познатите авторски композиции, сред които е и дебютният сингъл "Pink Skies”, SouthWick ще изпълнят и нови парчета, заредени с характерните за бандата фънкарско звучене, енергия и импровизации.

За шоуто в съботната вечер ще допринесе и DJ Marten, който ще открие и закрие събитието със специален диджей сет.

SouthWick продължават да подкрепят инициативата "И аз мога" (I Can Too), чиято цел в момента е създаване на център за деца с аутизъм в Пловдив. За всеки, който също иска да я подкрепи, в клуба ще има щанд с тениски и аксесоари I Can Too.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
499 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини