DJ Marten подгрява концерта на Estelle

  • 25 април 2012 14:10

  • 1192
  • 0
DJ Marten подгрява концерта на Estelle
©

Изпълнителката на хита "American Boy”, Estelle , записа специална видеопокана за феновете си в България, които ще могат да я видят на 10 май.

Британката ще пее за първи път у нас на сцената в Sofia Live Club като част от проекта на Elevation "Пожелахте да видите...”, съобщиха организаторите.

Концертът е част от турнето "All of Me”, с който R&B изпълнителката промотира третия си студиен албум, който излезе на 28 февруари.

Преди Estelle да излезе на сцената в София, публиката ще чуе едночасов сет на един от най-прогресивните български диджеи - DJ Marten, който ще предложи разнообразие от фънк, нео соул, ню диско и броукън бийт.

Един от почитателите на британската носителка на "Грами” ще има шанса да се срещне лично с нея, непосредствено след концерта ѝ.

Двама от закупилите билети за концерта на Estelle пък ще имат възможността да спечелят билет за тазгодишното издание на фестивала Elevation.

Билетите за концерта на  Estelle се продават на цена от 40 лв. в мрежата на Eventim, а в деня на събитието, на входа, ще струват 50 лв.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1192 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини