Азис заминава на турне в САЩ

  • 12 април 2012 11:48

  • 2209
  • 4
Азис заминава на турне в САЩ
©

Фолк певецът АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. заминава в края на месеца за Щатите, където ще остане за 10-12 дни.

Той ще съчетае почивката с няколко изяви - в Ню Йорк, Чикаго и Лас Вегас.

"Реших да направя само три концерта, защото просто не мога да поема повече. Заминавам в Америка основно на почивка, но ще я съчетая и с няколко участия", сподели АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., пише bliasak.bg. Той допълни, че са му предлагали да пее в много градове пред родни фенове, но любезно отказал.

Изпълнителят е решил да уплътни престоя си в Щатите с много разходки и обиколки по магазините. По тази причина ще замине от България с малко багаж.

Азис, който за втори път ще прелети Океана, не обмисля някаква по-специална хореография за участията си, а що се отнася до сценичното облекло, заяви:

"Еми, аз съм почти гол по участия. Няма да си взимам някакви специални дрехи - късите гащета, обувките с токчета и съм готов."

Въпреки че вярва в бъдещия си успех по цял свят, той е категоричен, че няма да опитва да си урежда срещи с различни музикални продуценти.

"Не искам да насилвам съдбата, каквото е писано, ще се случи. Може някой важен човек да се окаже на мое участие", разказва АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв..

Няма да успее да се види и с приятеля си - блогъра Перез Хилтън. "Но може пък да се видя с Риана", заяви Азис.

Последвайте канала на

2209 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
4i4o go6o

2012.04.13 | 17:56

4
Дано не се върне тоя боклук.
Кравата Милка

2012.04.13 | 15:51

3
Страхотна новина, прав му полет! :) Не бих ревала на заминаването, а eна връщането му.
ANTI

2012.04.12 | 14:24

2
Ако не ми беше жал за останалите хора щях да му пожелая да се качи на самолет със терористи манафи хем да уважат хем да го затрият мазният циганин черен педал .
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

2012.04.12 | 14:21

1
мръсен черен циганин, травестит, педеруга..уууууумри мааааааматиии мизерник, да ти разпори анала някой друг черен..не се връщай подобие на човек

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини