Хитът "Despacito" постави нов рекорд по гледаемост

Хитовата песен "Деспасито" на пуерториканската регетон звезда Луис Фонси, записана в сътрудничество с Деди Янки, постави нов рекорд по гледаемост в Ютюб, съобщават "Форбс" и ЮПИ.

Бавно, но сигурно, хитът продължава да "пише" история. На 24 февруари клипът към "Деспасито" е преминал границата от 6 милиарда гледания в популярната платформа за видеосподеляне. През следващите няколко дни клипът е гледан още 4,3 милиона пъти.

Малко над две години бяха необходими на хитовия сингъл, за да отбележи знаковото постижение. Оригиналното видео към "Деспасито" беше качено в Ютюб през януари 2017 г. Впоследствие клипът стана първият в историята на платформата, отбелязал 3 милиарда, 4 милиарда и 5 милиарда гледания.

"Деспасито" намери място и в Книгата на рекордите на Гинес през 2018 г., когато Луис Фонси беше почетен със седем титли за хитовата си песен.

С новото си постижение хитът "Деспасито" изглежда недостижим сред клиповете с милиарди гледания в Ютюб. Най-близките му конкуренти са "Shape of You" на Ед Шийран с 4,09 милиарда гледания и "See You Again" на Уиз Калифа в сътрудничество с Чарли Пут с 4,02 милиарда гледания.

В пика си хитът "Деспасито" отбелязваше до 25,7 милиона гледания на ден, припомня "Форбс".

Коментари

  1. 2019.02.26 | 12:29

    Тъпа и елементарна песен за подобни хора...

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Музика

още

Анкета

Настроихте ли се на есенна вълна?

Настроихте ли се на есенна вълна?

Избрано от Интернет