Галена подкрепила бившата на Галин за "Евровизия"

  • 27 февруари 2012 07:29

  • 4610
  • 0
Галена подкрепила бившата на Галин за "Евровизия"
© Интернет

Галена е единствената певица, която подкрепила Десислава за „Евровизия“

Невероятно, но факт. Настоящата половинка на Гальо Вафлата поздравила бившата му съпруга за участието й на „Евровизия“.

Двете фолк певици били заедно на участие и ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и не пропуснала да каже две-три добри думи на Десислава.

Тя й споделила, че са радва за участието й на конкурса, но съвсем искрено й заявила, че харесва повече песента на Софи Маринова.
Въпреки това Деси се трогнала от отношението на гаджето на бившия си мъж.

Русокосата певица сподели, че никой от флок бранша не я подкрепил и ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и се явила единствената, която проявила колегиално отношение.

След полуфиналите получила обаждане от АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв.. Приятелството между двамата е дългогодишно, но постоянно търпи приливи и отливи. Двамата ту се карат, ту се обичат. Деси тъкмо решила, че Азо й звъни, за да я поздрави за участието й, но уви!

„Мислех, че ще ме поздрави, а той ми каза, че съм пяла със страхотни ботуши и поиска да му ги дам да си направи фотосесия. Да, ама те са 37 номер, а не 42″, смее се Деси, но едва ли й е било смешно, че уж добрият й приятел само се чуди как да се възползва от нея. Той дори й предложил да среже ботушите, за да може да си ги надене, но Деси не угодила на прищявката му.

Последвайте канала на

4610 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини