"Ара мюзик" стана на 15 години

  • 23 февруари 2012 16:28

  • 3462
  • 0
"Ара мюзик" стана на 15 години
© Интернет

Музикалната компания "Ара мюзик" отпразнува своя 15-годишен рожден ден с грандиозно парти на 21 февруари 2012 г. в столичен клуб.

Тържеството събра на едно място всички бивши и настоящи звезди на музикалната компания, сред които Крум, Ивена, Кати, Джина Стоева, Магърдич Халваджиян, Деси Тенекеджиева, Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в, Енчев, но без Румънеца, Таня Боева, Йоана Дарк.

Своите поздравления и огромни кошници с цветя поднесоха и редица видни личности от родния шоубизнес, както и много приятели и партньори.

Домакинът на купона и собственик на лейбъла - Виктор Касъмов посрещаше гостите си, а редом до него бе синът му Денис, който сподели, че има има планове да наследи семейния бизнес и разкри, че важен коз за успешна кариера е поведението на изпълнителите и извън сцената.

Сред първите пристигнали изпълнители блесна фолк певецът Ерик, който изненадващо беше под ръка не с любимата си Вививан, а с неизвестна блондинка - нейна приятелка.

DJ Дамян и Ваня отново бяха заедно, но категорично заявиха, че на този етап не мислят за сватба и деца, защото така са щастливи на този етап.

Последна на купона пристигна една от най-големите звезди на „Ара мюзик" Емануела, на която й кавалерстваше колегата й Джордан. Той издаде, че брюнетката отново е влюбена, но тя не пожела да разкрие подробности около личния си живот, тъй като имала опасения, че ще последват поредните спекулации по нейн адрес. Тя се измъкна от неудобните ни въпроси, качвайки се на сцената, където всички звезди на компанията, заедно духнаха свещичките на огромна торта.

Грандиозният музикален маратон стартира с изпълненията на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, която откри купона с многозначителната си песен „Имаме ли връзка", от периода, в който беше с Валери Божинов, но побърза да изпее и песента си, посветена на Ники Михайлов - „На ти ми говори".

Водещи на събитието бяха Джина Стоева и Дарко, които също изпълниха парчета от репертоарите си.

Последвайте канала на

3462 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини