Фен изгради „светилище“ на Тейлър Суифт в апартамента си

  • 29 май 2024 19:27

  • 1010
  • 0
Фен изгради „светилище“ на Тейлър Суифт в апартамента си
© Getty Images, архив

Испански фен изгради в апартамента си истинско „светилище“ със сувенири от Тейлър Суифт и го показа на света точно преди концерта на мегазвездата в Мадрид, съобщи Ройтерс.

55-годишният Роберто Сантос се откроява сред останалите фенове на певицата с десетилетната си отдаденост на американската поп икона. Множеството подаръци, които испанецът е получил от нейния екип като признание за това, се оказали достатъчно той да запълни цяла стая в апартамента си, която е нарекъл „Светилището на Тейлър“.

Докато 34-годишната Суифт се подготвяше да изнесе концертите си от турнето Eras в Мадрид в сряда и четвъртък, Сантос, който ръководи лаборатория за зъбни протези в испанската столица, тържествено показа предметите, включително наградата на Суифт за платинен диск в лимитирано издание, снимки с автографи, записи и маратонки с имената на двамата.

„Понякога се събуждам през нощта, запалвам лампата, поглеждам вещите в „светилището“ за малко и си казвам: „Какво правиш?“... Просто поглеждам, това ми дава спокойствие и отново заспивам“, разказва Сантос в едно интервю.

The Tortured Poets Department на Тейлър Суифт достигна повече от 300 милиона стрийма за ден в Spotify

„За мен тя означава всичко; следя я отпреди 2011 г. Имах интуитивното усещане, че тя ще стане голяма звезда. Ако имах същата интуиция с лотарията, щях да съм богат“, шегува се Сантос.

Той сподели, че когато е отишъл да гледа концерта ѝ в Дъблин през 2018 г., е бил единственият човек, пътувал два пъти от Испания за изява на Суифт. След този случай мениджърският ѝ екип включи Сантос и съпругата му Инмакулада в ексклузивен списък с фенове и им изпрати подаръци и покани, включително изцяло платено пътуване до Лос Анджелис миналата година, каза Сантос.

Щастливец удари джакпота и задмина по богатство Тейлър Суифт

„Ако бях на 18 или 20 години, предполагам, че щях да полудея... но сега всичко е по-зряло и спокойно“, казва Сантос, който има татуировки на Тейлър Суифт на ръцете и глезена си.

Той все още не се е срещал лично с нея. Внимателно планирана среща в Осло била отменена заради пандемията. Сантос е особено благодарен на Суифт и нейния екип за това, че са помислили за по-възрастните фенове, както и за „ценностите, които е предала“ чрез своето изкуство, пише vesti.bg. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1010 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини