Камила Кабело обра наградите на MTV в Европа

  • 05 ноември 2018 11:22

  • 853
  • 0
Камила Кабело обра наградите на MTV в Европа
© Getty Images/Guliver

Камила Кабело стана голямата победителка на 25-то издание на Европейските музикални награди на телевизия MTV в Европа, съобщи Standartnews.

Испания за трети път бе домакин на събитието. Култовото шоу се проведе в Експо центъра на Билбао. 21-годишната Камила бе номинирана в 6 категории, от които спечели 4. Американската красавица с кубински произход прибра най-престижните отличия - за най-добър изпълнител, за най-добра песен и най-добро видео – за мега хита й "Хавана", както и за най-добър певец от САЩ. След нея по номинации се наредиха Ариана Гранде и Пост Малоун - с по 5. Но те нямаха същия късмет и си тръгнаха с празни ръце от церемонията.

На второ място с две победи се класира рапърката Ники Минаж, която си осигури статуетките за най-добър хип-хоп артист и за най-добра визия.

Дуа Липа спечели приза за най-добър поп изпълнител, а рапърката Карди Би стана най-добър нов изпълнител.

На Джанет Джексън бе връчена наградата „Глобална икона". 52-годишната кралица на ар ен би изпя боса микс от най-големите си хитове пред многобройната испанска публика. Феновете бяха зарадвани и от шоуто на Ники Минаж, групите Little Mix, Panic!At The Disco и Muse, каталунската певица Росалия.

Водещата на церемонията Хейли Стайнфелд също се разписа с хит в програмата.

Последвайте канала на

БТА
853 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини