Джина Стоева: Горда съм, че не съм една от многото на Коко Динев

  • 12 февруари 2012 16:36

  • 3331
  • 0
Джина Стоева: Горда съм, че не съм една от многото на Коко Динев
© Интернет

В началото на кариерата си на певица Джина Стоева никак не се харесала на бъдещите си продуценти.

Преди да запише първия си албум през 2001, Джина Стоева работила в родния Русе. Работата на певица в заведение не я задоволявала напълно.

Същевременно Джина учила в Русенския университет. Веднага щом завършила Административен мениджмънт отпрашила за столицата. Казала си, че щом иска да се занимава толкова с музика трябва да открие по-добри шансове за таланта си в столицата. Отишла на прослушване, а продуцентите й се обадили след половин година с покана да започне работа.

Джина разказва, че когато влязла в софийския офис на работодателите си те я изгледали от глава до пети. Имала спортна фигура и много къса коса. Единствено естественият й бюст бил сигурно предимство за започване на кариера в поп-фолка, шегува се певицата.

Продуцентите й не си представяли как ще лансират това момиче с момчешка прическа и в началото решили да изчакат косата й да порасне. Джина за кратко им угодила, но после надделяла, че късата прическа е нейната запазена марка и до днес фолкаджийката е единствената от лекия жанр с подобна подстрижка, която упорито не променя от години.

Тя се радва, че е различна от повечето фол певици: „Работила съм в заведението на Коко Динев, но се гордея, че не съм една от многото…Той си ухажваше всички колежки“, разкри изпълнителката на „Свалка 2".

Последвайте канала на

3331 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини