Джина Стоева хвърли око на английския посланик

  • 07 февруари 2012 18:47

  • 2223
  • 0
Джина Стоева хвърли око на английския посланик
© Интернет

„Ще му попея малко и даже ще го поканя на мое участие. Не знам дали ще дойде в нощно заведение, но щом е такъв купонджия сигурно би се съгласил“ – разказва певицата, цитирана от signal.bg.

Джина Стоева бе гост в „Нека говорят“ и разбра от
водещия Росен Петров, че негово превъзходителство Джонатан Алън проявява любопитство към фолк музиката и начина, по който се забавляват хората в чалгa заведенията у нас.

Дипломатът споделил, че се интересува от всички видове музика и култура и е особено впечатлен от българската фолк и поп фолк музика. Алън дори призна, че у дома най-често слушат чалга, защото тя доставя удоволствие на цялото му семейство.
Певицата на Ара Мюзик изрази пълна готовност да забавлява посланика на свое участие и разказа за съвместната си работа с актьора Ненчо Илчев, който влиза в ролята на сваляч, в клипа към последното й парче.

Самият посланик живя един месец в пловдивско семейство, за да усъвършенства българския си. На сбогуване той дори промълвил с чист пловдивски сленг: „чао, майна”. Пред журналисти той сподели, че освен чалгата е почитател и на българската кухня, а ястията, които най-много му се харесали, били баницата и кебапчетата.

Последвайте канала на

2223 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини