Вегас измества Ибиса като денс столица на света

  • 31 май 2011 07:42

  • 704
  • 0
Вегас измества Ибиса като денс столица на света
©

Най-добрите европейски диджеи вече организират най-мащабните си партита в американския град Лас Вегас, който измести от първото място испанския Ибиса, пишат британските медии.

В разцвета си Градът на греха се радваше на песните на Франк Синатра, Сами Дейвис-младши и Дийн Мартин, които привличаха десетки хиляди меломани в клубовете и казината.

В пустинята обаче израсна ново цвете. Градът в Невада през последните месеци стана дом на десетки нови звезди, сред които и най-добрите диджеи на света. Голяма част от британските и европейските диджеи също започнаха да организират мащабни партита в клубовете и казината из Вегас и вече се конкурират с едни от най-видните рок и поп звезди.

"Лас Вегас напомни на днешната младеж, че е не само град на въртящите се рулетки, а и на въртящите се плочи", заяви Ник Стивънсън - редактор в музикалното списание "Mixmag". "Диджеите тук се радват на такъв успех, какъвто жънеха в Ибиса през 90-те.

Новата треска в Лас Вегас е свързана не са парите, а с музиката", отбеляза още той. Градът на греха през последните месеци домакинства редица събития, на които сетове пускаха знаменитости като Пийт Тонг, Давид Гета, Тиесто и Deadmau5.

704 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини