Джо Кокър пристига по-рано, за да разгледа София

  • 26 май 2011 14:24

  • 862
  • 0
Джо Кокър пристига по-рано, за да разгледа София
©

След като при предишните си две посещения в нашата страна Джо Кокър не е имал много време да я разгледа, сега специално е пожелал да пристигне ден по-рано.

Идеята му е да направи обиколка из София, за която е чувал само хубави неща и смята, че през последните години се е превърнала в истинска европейска столица.

Певецът и екипът му ще бъдат настанени в един от най-луксозните 5 звездни хотели в София. За менюто на Джо Кокър ще се погрижи личният му готвач, който пристига заедно с него в деня преди концерта. Точният избор на ястия все още не е ясен, поръчани са само някои от продуктите.

Специално по поръчка на звездата ще бъде преобразена и Зала Фестивална. Спортните съблекални ще бъдат превърнати в удобни и уютни съблекални с мека мебел и приглушено осветление, а пред сцената ще бъдат подредени над 2000 стола, на които най-верните фенове ще могат да се настанят преди да се разтанцуват неудържимо на любимите си песни.

Благодарение на Eventim билетите за концерта все още могат да се купят с уникални отстъпки до 20% в цялата билетна мрежа на компанията, включително Германос, Пикадили, OMV, Office 1, Техномаркет.

Сега всички билети, закупени онлайн от сайта www.eventim.bg, ще носят на получателя си 10% отстъпка във всички ценови категории.

А тези, които искат да споделят това уникално преживяване с цялото семейство, ще могат да получат отстъпка от 15% от цената за семеен билет - за двама, трима или четирима.

За феновете на Джо Кокър, които искат да купят групов билет пък ще има отстъпка от 20%. Груповият билет важи за покупка на билет за петима или повече души. Сега е моментът да преброите феновете на качествената музика сред приятелите си.

Фамилните и груповите билети могат да бъдат закупени в цялата мрежа на Eventim, включително Германос, Пикадили, OMV, Office 1, Техномаркет.

Онлайн билети с 10% отстъпка ще се продават на www.eventim.bg

Отстъпките важат и при купуване на билети чрез новата ултра удобна услуга на Eventim – Print@Home.
 


 

862 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини