Дейвид Гета представя новия си албум в небето

  • 26 май 2011 17:53

  • 1040
  • 0
Дейвид Гета представя новия си албум в небето
©

Дейвид Гета ще представи най-новия си проект "F*** ME I’M FAMOUS!”, както и последния си сингъл, на уникално парти в небето - на 9 144 километра височина.

Тази специална въздушна премиера пред фенове късметлии и избрани европейски медии ще се състои някъде между Париж и Ибиса днес – 26 май.

Събитието съвпада с легендарните "F*** Me I’m Famous” партита в Ибиса на Кати и Дейвид Гета и началото на новия летен сезон на острова.

След като специалният самолет достигне височина от 9 144 км., Дейвид Гета ще завърти парчета от предстоящата компилация, която ще бъде издадена на 20 юни от Анимато Мюзик/EMI.

Със специалното участие на Тайо Крус, това ще бъде най-вълнуващата и динамична музикална комбинация, която е правена в небето. Тайо Крус и Ludacris са изпълнителите, които участват във втория сингъл на Гета от дългоочаквания му албум, като "небесното” му изпълнение ще бъде неговия световен дебют.

След като самолетът кацне в Ибиса, партито ще се прелее в премиерната нощ на сезон 2011 и легендарното денс шоу на "F*** ME I'M FAMOUS" в Pacha Ibiza, което ще се състои всеки четвъртък в Pacha от тази нощ до 29 септември.

1040 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини