Музикалният идол Тома катастрофира

  • 12 октомври 2011 18:57

  • 1535
  • 0
Музикалният идол Тома катастрофира
© Интернет

Екшънът се разиграл под прозорците на Радио FM+. Музикалният идол се бил забързал за интервюто си с Алекс и Момчил от сутрешното шоу Kofein!, когато ударил колата си.

Произшествието е по негова вина при опита му да паркира по натоварения бул. "Йерусалим" в пиковия сутрешен час. Щетите не са сериозни, но рок изпълнителят се замисля дали да не смени колата си, съобщават продуцентите на изпълнителя "Вирджиния рекърдс".

"Не мога да повярвам, че се случи, аз съм супер добър шофьор", коментира лекия пътен инцидент Тома.

Въпреки че интервюто му в радиото не се състоя, Тома все пак представи новия си сингъл "Сам на света" в предаването на Калина Стефанова. Парчето е с участието на Били Хлапето и е записано в студиото на Влади Ампов-Графа. Текстът е дело на Димо Стоянов, P.I.F.

Режисьор на видеото е Васил Стефанов, който комбинира реални персонажи с анимирани образи сред мрачен приказен декор. Видеото представя и новия имидж на Тома, който наскоро се раздели с така популярната си дълга коса за сметка на къса, нео пънк прическа.

След участието си в Радио FM+ Тома си тръгна по-спокоен и развеселен към вкъщи, където го очаква актрисата Албена Михова, с която по думите на Тома са много щастливи. Засега рокаджията не предвижда издаването на нов албум, но обещава музикални изненади за Коледа.

Последвайте канала на

1535 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини