Момичетата от Blackpink се събират отново за световно турне

  • 23 юли 2024 15:54

  • 1554
  • 1
Момичетата от Blackpink се събират отново за световно турне
© Getty Images

Момичетата от южнокорейската кей-поп група "Блекпинк" (Blackpink) ще се съберат отново за турне през 2025 г., съобщи Мюзик нюз. 

От звукозаписната компания YG Entertainment съобщиха, че много от изпълнителите й догодина ще бъдат "активни едновременно", без да разкриват повече подробности. 

Впоследствие от компанията потвърдиха, че звездите на "Блекпинк" Джису, Джени, Роуз и Лиса ще се съберат отново за световно турне през 2025 г.

"Очаквайте дългоочакваното завръщане на "Блекпинк". 2025 е и годината, в която групата ще тръгне на световно турне", казаха от YG Entertainment.

Завръщането ще отбележи първия път, когато четирите изпълнителки ще бъдат заедно като група от края на 2023 г. 

Момичетата от "Блекпинк" приключиха предишното си световно турне Born Pink в Сеул през септември. 

Дати за концертната им обиколка догодина все още не са обявени.

Строги правила се прилагат в кей-поп индустрията

По-късно този месец ще бъде пуснат филм за турнето им, включващо 66 концерта, за да се отбележи осмата годишнина от дебюта на групата. Концертната лента, озаглавена Blackpink World Tour (Born Pink) in Cinemas, ще тръгне по кината на 31 юли.

През изминалата година изпълнителките от "Блекпинк" се фокусираха върху самостоятелните си кариери, след като се разделиха с YG Entertainment. Въпреки това те се съгласиха да продължат да популяризират работата си като група. 

Четирите момичета ще се срещнат с 88 свои фенове на 8 август, за да отпразнуват годишнината си, предава БТА.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1554 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.07.23 | 16:21

1
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman

Добави коментар

Водещи новини