Шабузи е начело на класацията на "Билборд" за сингли

  • 24 юли 2024 11:11

  • 212
  • 1
Шабузи е начело на класацията на "Билборд" за сингли
© Getty Images

Американският изпълнител Шабузи оглави класацията на "Билборд" за сингли с A Bar Song (Tipsy), съобщи сайтът на изданието. 

Певецът, който е на 29 години, се върна на върха на чарта, където стъпи за първи път преди две седмици.

Сингълът A Bar Song (Tipsy) е включен в албума Where I've Been, Isn't Where I'm Going на Шабузи, който комбинира хип-хоп, кънтри, рок и американа. Той излезе на пазара в края на месец май. 

Втората позиция в класацията е за Пост Малоун и Морган Уолън с I Had Some Help. Те се изкачват едно място спрямо изминалата седмица. 

Трети е Кендрик Ламар със сингъла Not Like Us, който слезе от върха, където беше преди седем дни. Той дебютира с хита в класацията на "Билборд" преди десет седмици.

Томи Ричман с Million Dollar Baby е на четвърто място в подреждането, като запазва позицията си от миналата седмица. В челната петица на чарта е певицата и актриса Сабрина Карпентър с хита си Espresso. 

Последвайте канала на

Весела Найденова
212 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.07.24 | 12:30

1
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman

Добави коментар

Водещи новини