Алисия със силикон за 12 хил.евро

  • 08 октомври 2011 20:07

  • 5561
  • 0
Алисия със силикон за 12 хил.евро
© Интернет

Фолкдивата АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия отново е увеличила бюста си.

Изпълнителката на "Твоя тотално" се появила в хитово заведение в Пловдив с доста оскъден тоалет, от който преливали гърдите й.

Присъстващите фенове на лекия жанр заподозрели веднага АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, че за пореден път се е отбивала през клиниката на пластичния си хирург.

С колко точно кубика е наедрял бюстът й, все още не е ясно. Нейни колежки съскат, че операцията е била правена извън България.

Мълви се, че Алисия е ходила до Германия, където практикува един от най-добрите специалисти. Имплантите там са пето поколение и струват над 12 000 евро, твърди "Всеки ден".

В неделя АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и футболният национал ще признаят за пръв път официално отношенията си. Това ще стане в "Станция Нова".

По същото време бившите половинки на двамата, Николета Лозанова и Валери Божинов, ще се бракуват в Правец.

Последвайте канала на

5561 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини