Абитуриенти искат отсега Алисия за бала

  • 06 октомври 2011 10:05

  • 2715
  • 0
Абитуриенти искат отсега Алисия за бала
© Интернет

Випуск 2012 отсега изпадна в треска коя звезда да им пее на бала през май догодина.

Дванадесетокласници от Добрич настояват да има гаранции, че избраната отсега фолк дива за балната нощ ще присъства и ще ги весели, научи агенция Стандарт Нюз.

Затова те искат заведенията, които капарират изпълнителки още отсега, да включват в клаузите на договора "бременност", за да не останат излъгани. За тийнейджърите най-желана за баловете догодина е бившата на футболиста Валери Божинов - Алисия, твърдят ресторантьори. Младежите обаче настоявали кръчмарите да им гарантират, че дивата наистина ще им пее. Те се притеснили след тиражираните информации, че бившият й мъж чака дете от Николета.

Младежите и девойките отсега оставят капаро по 50 до 100 лева на човек. Така те се надяват, че звездата за бала им е осигурена. До майските празници догодина обаче ресторантьорите ще завъртят няколко пъти парите, които са събрали отрано от абитуриентите.

Завършващите се притесняват, че ако предпочитат по-евтините оферти на заведения в Добрич, в един момент може да останат на сухо заради това, че именити певици са предпочели по-високи хонорари, които биха могли да им дадат в престижни заведения по курортните комплекси. Затова учениците искат да им се гарантира рекламираната певица. Учениците предлагат ресторантьорите да измислят начин, като сред предложенията им е хонорарите на изпълнителите да се плащат едва след като балът е минал.

Последвайте канала на

2715 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини