Миро: Бил съм обсебен един път от момиче

  • 03 октомври 2011 10:40

  • 2265
  • 0
Миро: Бил съм обсебен един път от момиче
© Интернет
"Бил съм обсебен един единствен път от момиче. Предложил съм й да се оженим и очаквам да ми отговори," така поп звездата Миро отговори на въпрос на Вили Сечкова колко пъти се е влюбвал истински.

„В джаза събота вечер" певецът открехна завесите на личния си живот, но запази в тайна кое е момичето до него и с какво се занимава. Все пак той разкри пред зрителите, че двамата се чувстват комфортно, което за него е символ на любовта и добави, че водят хармоничен живот.Като доказателство Миро разказа за 20-те незабравими дни, които са прекарали заедно в Кипър след злополучната Евровизия.

Миро сподели с Вили кога в живота си се е чувствал най-неудобно, а именно по време на участието си на европейския песенен конкурс, когато той бе избран да представи страната ни. Според него неуспехът му се дължи или на неверни резултати, или на пасивността на българите, тъй като е очаквал 300 000 гласа само от сънародниците ни, живеещи в Украйна.

Той разказа и за нелепия инцидент, при който е контузил лошо крака си преди своето представяне. „Въпреки това излязохме на сцената, представихме България, стояхме добре. А това е най-важното", категоричен бе Миро. Той сподели и мнението си, че първото място винаги отива в големи икономики, каквато България все още не е. „Евровизия струва много пари, а ние нямаме", каза Миро в подкрепа на думите си.

Звездата на българската поп музика сподели още, че не е набожен, но определено е вярващ и затова обича да чете Библията. На въпрос на водещата кой е най-големият му грях Миро сподели, че за него гордостта е първоизточникът на всички грехове. Той разкри, че винаги е вярвал в Ада и Рая, и че е убеден, че чрез усъвършенстване на характера си може да заслужи своето място в градината, създадена от Бога.

Последвайте канала на

2265 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини