Концертът на Bobo & The Gang предизвика фурор в нета

  • 18 февруари 2014 13:48

  • 1466
  • 0
Концертът на Bobo & The Gang предизвика фурор в нета
©

Bobo & The Gang пуснаха като сингъл за мини-концерта си в Интернет парчето „Пороци”, което с реге саунда си и пълния с откровения текст от години е сред любимите песни на феновете им, а целият лайв бандата ще качи в канала на лейбъла Facing The Sun един ден по-късно.

Единствената инструментална хип-хоп група в България Bobo & The Gang са подготвили 8 лайв изпълнения, записани на един дъх като сред другите задължителни парчета в концерта са „В мен”, „Името ти” и „Хип-хоп”.

Лайв записите на Bobo & The Gang са първото издание на StudioLive с продуцент Росен Ватев & ctp records, а режисьор е Лора Мушева като концепцията на проекта е да издава по няколко концерта на банди за ценители всяка година, които да носят духа на джем сешън в студио.

Bobo & The Gang са били логичният избор за откриващ серията концерт, защото са една от най-култовите банди през последните години като освен че включва вокалите на харизматичния ар-ен-би певец и МС – Бобо, групата е съставена от най-добрите млади музиканти у нас, а парчетата им покриват целия фънки спектър на музиката. Концертът на Bobo & The Gang можете да гледате на официалните канали на лейбъла Facing The Sun в YouTube и Vbox7.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1466 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини