Алисия се претрепа на турнето на Фен тв. Смях!

  • 22 август 2011 12:48

  • 5498
  • 1
Алисия се претрепа на турнето на Фен тв. Смях!
© HotNews.bg

Уникален конфуз направи АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия за смях по време на турнето на Фен тв във Враца. За щастие, феновете на гърлата не успяха да станат свидетели на гафа. Фолк дивата се претрепа зад кулисите.

След изпълнението си на сцената, Алисия се шмугна зад кулисите, но крачейки с горда стъпка, се подхлъзна и се строполи позорно на земята. Асистентите й помогнаха да се окупира, като едва сдържаха смеха си.

Според запознати обаче си има причина смешната случка да сполети АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия. Малко преди инцидента фолк дивата съобщила на сцената, че синът й е сред публиката заедно с баба си и дядо си. Тя се похвали, че Валери-младши слуша изпълненията и аплодира майка си.

Мигом всички папараци, дошли на концерта, се втурнаха да търсят детето, пише „Торнадо”. Фотографите искали да направят актуална снимка на първородния син на Божинов, но така и не успели да открият малчугана.

Оказало се, че АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия излъгала публиката, за да си направи пиар и детето изобщо не присъствало в сепаретата. Според медиите наглата постъпка на певицата била наказана, като се претрепала зад сцена. „На лъжата краката са къси, а на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия – спънати”, злобно коментираха присъстващи на турнето, пише kliuki.bg.

Последвайте канала на

5498 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
az

2011.08.24 | 10:20

1
golqma rabota ... to nikoi chovek ne e padal dosega, tq e purvata ......

Добави коментар

Водещи новини