Кристина Агилера ще пее в памет на Джако

  • 12 август 2011 12:57

  • 2361
  • 0
Кристина Агилера ще пее в памет на Джако
© gettyimages.com

Кристина Агилера, Сий Ло Грийн и ветеранът на Motown Смоуки Робинсън ще пеят на концерт в памет на Майкъл Джексън във Великобритания през октомври.

Няколко от братята на покойния Крал на попа също ще излязат на сцената, както и британските изпълнители Леона Люис, Крейг Дейвид и поп бендът JLS.

Промоутърите на концерта Michael Forever ("Майкъл завинаги") съобщават, че други големи имена ще бъдат съобщени в близките дни за събитието, което ще се състои на 8 октомври на стадион Millennium в Кардиф, Уелс.

Концертът, който има подкрепата на майката на Джако Катрин и на Латоя, Тито, Джаки и Марлон ще бъде предаван по света по 2D и 3D по платен телевизионен канал в много кинотеатри. Печалбите ще бъдат използвани за борба със СПИН и за други благотворителни каузи.

Феновете се призовават да се регистрират своевременно за билети, като началото е дадено вчера. Възпоменателният концерт през октомври е планиран след проваления опит на Джърмейн Джексън да организира подобно събитие във Виена през 2009 малко след кончината на Майкъл в Лос Анджелис на 25 юни от свръхдоза от мощния анестетик пропофол.

Последвайте канала на

2361 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини