Смъртта на Джако е все по - загадъчна

  • 24 юни 2011 19:46

  • 1783
  • 1
Смъртта на Джако е все по - загадъчна
© интернет

Неясните обстоятелства около смъртта на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на преди две години продължават да подхранват теории за заговор и съдебни битки, но също индустрия, която генерира милиарди долари приходи.

Рози ще бъдат хвърлени над дома на краля на попа в Лос Анджелис от фенове, за да бъде почетена смъртта му на 25 юни 2009 г. Изминалите две години обаче не позволиха да се разберат повече неща за смъртта на певеца, която предизвика толкова много емоции в целия свят.

Първо защото съдебният процес срещу личния лекар на Джако много се забави. След многобройни съдебни засадения началото на процеса, насрочено за май, в края на краищата бе отложено за септември. Д-р Конрад Мъри е обвинен в непредумишлено убийство, защото е предписал анестетика пропофол, причинил смъртта на певеца. Адвокатите на лекаря би трябвало да защитят тезата за самоубийство.

Д-р Мъри призна, че предписал лекарството, но по настояване на Майкъл, който го използвал като приспивателно. Защитата уверява, че може да представи доказателства, че певецът си е инжектирал голяма доза от лекарството, докато д-р Мъри не бил в стаята. Един от адвокатите на лекаря твърди, че дълговете на певеца, оценени на 500 милиона долара, са го подтикнали към самоубийство.

Медицинска грешка? Недоглеждане? Самоубийство?

Латоя Джексън - сестрата на Джако, е склонна да мисли, че става въпрос за убийство. В книга, публикувана наскоро, Латоя заявява, че д-р Мъри просто е изкупителна жертва. "Прекалено лесно е всичко да бъде стоварено върху плещите му", каза тя по време на рекламна кампания на книгата й "Да започнеш отначало".

"Разследването трябва да стигне по-далеч. Много хора са замесени в смъртта на брат ми. Той ми довери нещичко по този въпрос, преди да умре", сподели тя тогава.

Две години след смъртта на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, продажбите на дискове, DVD-та на краля на попа и на стоки, вдъхновени от него, продължават да носят милиарди долари приходи.

Последвайте канала на

1783 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
fenka

2011.06.30 | 16:45

1
Moje bi da e iskal da bade v po-dobriq svqt.Tozi svqt e pritejanie na hishnicite, no po-tochno na hienite za sajelenie. Kogato choveka dostigne na varha nqkoi iska negovoto unishtojenie.Taka e v tozi nechistiv svqt.

Добави коментар

Водещи новини