Шер: Има и по-талантливи, но аз съм с късмет

  • 21 юни 2013 10:46

  • 1599
  • 1
Шер: Има и по-талантливи, но аз съм с късмет
©

Шер обясни дългата си кариера с късмет. Това се случи по време на финала на риалити шоуто за музикални таланти "The Voice", където тя беше гост-звезда. Легендарната американска поп певица ще издаде нов албум на 24 септември. Той е първият от 12 години насам.

Вечната рок звезда се качи на сцената в типичния си провокативен стил. Тя изпълни най-новата си песен "Woman's World". Това е пилотният сингъл от предстоящия едноименен албум на Шер. Проектът ще бъде 26-ия в кариерата й.

Звездата, която сега е на 67, прави първия си запис през 60-те години на миналия век. Въпреки че вече няколко десетилетия е на върха, Шер е уверена, че успехът й се дължи повече на късмет, отколкото на талант.

"Ако имате идея каква е тайната на дълголетната кариера, може да ми кажете, защото аз нямам представа. Става въпрос за късмет и не знам какво още. Вярвам, че късметът има пръст в цялата работа. Има много хора, които са по-талантливи, но някак си такъв беше моят път", заяви Шер.

Шер сподели още, че съвременните конкурси за музикални таланти са модерен вариант на класическите предавания, като "Шоуто на Ед Съливан", където е изгряла не една звезда. Дори Битълс са били гости на Съливан.

Победител в риалити шоуто "The Voice" за този сезон в САЩ стана 16-годишната кънтри певица Даниел Брадбъри, предаде БНТ.

Последвайте канала на

1599 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.06.29 | 22:49

1
Ти си мумия,малко по-млада от Лили Иванова.

Добави коментар

Водещи новини