Лили Иванова: Помагам на хора, но няма да кажа кои са

  • 28 декември 2012 18:51

  • 1779
  • 0
Лили Иванова: Помагам на хора, но няма да кажа кои са
© Булфото

“Майка ми беше много силна личност”, сподели пред Цветанка Ризова примата на родната естрада Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи. Тя призна в ефира на "Лице в лице", че по-голямата й сестра била по-глезена, защото често боледувала.

Със силен характер са жените от фамилията на Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи, разказа самата тя. Никога не била виждала майка си и сестра си да плачат. И разказа, че между двете имало много силна връзка и когато се разделили, за да отиде едната да учи в Русе, а другата – във Варна, Лили се скъсала от плач, но сестра й не проронила и сълза.

Майката им също имала силен характер. “Не беше властна, двамата с баща ми никога не ми са се карали, не са ми правили забележка и не са ми удряли шамар”, сподели певицата. “А майка ми никога не съм я видяла да плаче. Тя винаги помагаше на който имаше нужда. Но се научих на дисциплина.”

Според Лили родителите са на първо място във възпитанието на децата. “Училищата и улицата сега са виновни за всичко, а къде е семейството”, риторично попита тя. И разказа още как през комунистическото време, когато била ученичка, всички в училище помагали на по-бедните или изоставащи, защото самите хора били по-различни, по-добри, “по-съжалителни”.

“Има хора, на които помагам, но аз никога няма да кажа кои са. Ако искат, те да кажат”, призна певицата.

Тя каза, че “когато ме няма на този свят, истината ще възтържествува – тя рано или късно излиза на бял свят” и тогава щяло да стане ясно какъв човек е. Според думите й тя е силна, а ако започнат “прекомерно да ме хвалят, ще си помисля, че нещо не е наред”, пошегува се. И обясни, че “няма житейска философия, рецепта, теория и философия, а човек трябва да е наясно какво може и докъде го може”.

Последвайте канала на

1779 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини