Слави си счупи пръст

  • 06 юли 2011 11:25

  • 1501
  • 0
Слави си счупи пръст
© интернет

Шоуменът контузил пръст на крака по време на репетиция на шоуто си. Именно по тази причина в петък вечер Дългият нямаше предаване.

Вместо актуално издание на "Шоуто на Слави", екипът беше подбрал китка от стари скечове и гости. Заради черните си очила, които не сваля, Трифонов се препънал, но в последния момент успял да запази равновесие и да не размаже туловището си на пода на студиото.

Ходилото му обаче се подуло леко и притеснен, Славчо си направил ренгенова снимка. За късмет тя показала, че няма счупване, а само леко изкълчване.

Контузията обаче попречила на телевизионера да продължи да изпълнява задълженията си и му се наложи да си вземе кратък отпуск.

"Едва видимо накуцваше два-три дни, но бързо се оправи", издават от екипа на Трифонов. Преди посещението на ренгена шоумена доста се притеснил да не би отново да се е потрошил. Преди две години той счупи крак, заради което се наложи да отмени два от концертите си от турнето No Mercy.

Междувременно тв водещият бе засечен от папараци да се разхожда в столичния The Mall с приятелката си Мартина - танцьорка в шоуто. С това той опроверга клюката, че двамата са се разделили.

Последвайте канала на

1501 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини