Кейт Мос с частична парализа

  • 20 февруари 2012 16:54

  • 3668
  • 1
Кейт Мос с частична парализа
© Guliver / Getty Images

От около седмица Кейт Мос не може да движи дясната си ръка. Това съобщиха медиите във Великобритания.

Причината била, че топ моделът има сериозен неврологичен проблем. Мос била принудена да се обърне към специалисти, след като миналата седмица се събудила в хотел в Париж и осъзнала, че има сериозен проблем с дясната си ръка.

При последвалата визита на лекаря се установило, че Кейт има нужда от сериозно лечение, но преди това са й поставили обезболяващо, за да не я боли.

"Кейт ни обясни, че има заклещен нерв, което се случвало понякога и причинявало частична парализа. Лекарите обаче я успокояват, че това е временно", посочил приятел на манекенката.

По думите му това ще възпрепятства преместването й в имение, което купи за 7.25 милиона паунда в Хайгейт, Северен Лондон. Другият вариант е нейният съпруг Джейми да опакова и разопакова всичко сам.

Последвайте канала на

3668 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Novini.bg

2012.02.23 | 16:20

1
Екипът на Novini.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Добави коментар

Водещи новини