Седмицата на модата в Ню Йорк се открива в петък

  • 04 септември 2024 12:48

  • 134
  • 0
Седмицата на модата в Ню Йорк се открива в петък
© Getty Images

Седмицата на модата в Ню Йорк започва в петък, 6 септември, когато дизайнерите ще представят своите пролетно-летни колекции, предаде Асошиейтед прес. На подиума ще бъдат показани модели както на утвърдени марки като „Томи Хилфигър“, така и на нови автори като мексиканския дизайнер Патрицио Кампильо. 

Кампильо ще дебютира на Седмицата на модата в събота с мъжка линия, за която казва, че е вдъхновена от мексиканските вулкани. „Моделите на марката се основават на костюм, който дядо ми подари на баща ми, когато той навърши 18 години, а след това той бе даден и на мен преди няколко години“, каза Кампильо в интервю. 

Кампильо вече получи положителни отзиви и привлече известни клиенти. Журналистката и моден експерт Ейша Милия Уеър прогнозира за New York Magazine, че след като представи колекцията си, той ще се радва на още по-голямо внимание. Освен това тя добави , че смелите червени цветове ще бъдат основни теми в колекциите.

Този сезон в официалния календар на Седмицата на модата в Ню Йорк са включени около 60 дизайнери. Събитието приключва на 11 септември. 

Последвайте канала на

Весела Найденова
134 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини