Кейт Мос ще издава автобиографична книга

  • 29 юли 2011 07:27

  • 1357
  • 0
Кейт Мос ще издава автобиографична книга
© интернет

Британският супермодел Кейт МосКейт Мос Кейт Мос е родена на 16 януари 1974 г. в южната част на Лондон. Родителите й се развеждат, когато е ще пише автобиографична книга, след като беше поощрена от новия си съпруг Джейми Хинс.

Кейт, която сключи брак с рокаджията от The Kills Джейми Хинс в Котсуолдс, югозападна Англия по-рано този месец, е започнала да описва житейската си история в книга. В нея ще бъдат включени разкрития около предишните й връзки с Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е и Пийт Дохърти.

Мос беше насърчена да напише автобиографията си от новия й съпруг, който обича да чете и пише пиеси. "Кейт винаги се е въздържала да дава интервюта, така че обществото не знае каква е тя наистина и през какви неща е преминала в живота си", заяви близък до звездата източник пред британския вестник "Сън".

"Тя никога не е говорила открито за развода на родителите си, за дъщеря й Лила, както и за връзките с бившите й приятели, включително Джони ДепДжони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, САЩ. Tой е и Пийт Дохърти. Феновете й ще искат да прочетат биографията й и съм сигурен, че тя ще направи истинско състояние от изданието", допълни източникът.

Последвайте канала на

1357 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини