„Ако разбирахте величието на 3-6-9, щяхте да имате ключа към Вселената“: какво означава кодът на Никола Тесла?

  • 27 юли 2023 12:17

  • 27518
  • 0
„Ако разбирахте величието на 3-6-9, щяхте да имате ключа към Вселената“: какво означава кодът на Никола Тесла?
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Как работи, според великия учен Никола Тесла, така нареченият метод 3-6-9 за привличане на желания? Намерил ли е Тесла ключът към Вселената и начин да привлича мечтите си чрез цифрите 3,6, 9, или това е била просто негова фикс идея?

Никола Тесла обикалял сградата три пъти преди да влезе в нея, почиствал чиниите си с 18 салфетки, живял е само в три хотелски стаи, съдържащи цифрата 3 или такива, които могат да се разделят на 3.

Туристически маршрут ще отбележи годишнината от рождението на Никола Тесла

Ученият е твърдо убеден, че повторението има невероятна сила върху мозъчните клетки, невроните, както и съзнанието и подсъзнанието ни. Той смята, че записването на конкретно желание с повторение от определен брой пъти винаги ще прояви това желание особено ако се повтаря на база на теорията за специалните цифри 3,6 и 9, разказва във видео YouTube каналът „Съзнание“.

Например, ако човек иска нова работа или промяна в живота, то той трябва да запише желаното от него в конкретика и с твърдя вяра в тази система. Изпълнява се модел на повторение чрез записване на хартия. Записваме желаното от нас три пъти сутрин, 6 пъти следобед и 9 пъти вечер.

Математиката не е измислена, а е открита. Тя е наука, базираща се на точни закони, които следва. 1+1 е равно на 2, под каквато и да е форма.

По този начин законът на двоичната система работи чрез удвояване на числата, започвайки от 1. Този модел следва и биологията в развитието на клетките и ембрионите. Нашите клетки се умножават от 1 на 2. След това, 4, 8, 16 и т.н. Чрез този модел, обаче, никога няма да намерим трите цифри 3, 6 и 9. Те са извън този модел.

Ако, обаче, продължим горната серия и я превърнем в сбор, където 16 е 1+6=7, 32 е 3+2=5 и т.н., след което формираме шаблон, използвайки горните серии, ще получим фигура, в която 1,2 и 4 се контролират от 3,5,7 и 8, които се контролират от 6. Целият модел се овладява от 9.

Ученият Марко Родин смята, че 3-6-9 представлява „поле на потока“ или вектор от третото към четвъртото измерение.

Сборът от тези числа винаги е 9.

6+3=9;

6+3+9=18,1+8=9

Никола Тесла е сръбско-американски изобретател, физик и електромашинен инженер. Той е известен най-вече с постиженията си в областта на променливия ток и електроснабдяването. Роден е в Смилян, Австро Унгария, днешна Хърватия. По произход Тесла е етнически сърбин, който впоследствие приемна американско гражданство. Патентите на Тесла и теоретичните му трудове се превръщат в основа на съвременните електрически системи за променлив ток. Много от идеите му са в основата на най-модерните технологии: микровълнова, радио и телевизия, електродвигател, неонова и флуоресцентна светлина, радар и ядрено-магнитен резонанс.

В последните години от живота си живее в хотелска стая номер 3327 на 33-ия етаж в „Ню Йоркър хотел“. Умира безпаричен и задлъжнял. Предполага се, че записките му са иззети от американското правителство и засекретени, тъй като няма преки наследници.

Виждал във въображението си своите изобретения в най-малки детайли и знаел, че те ще работят. Въпреки че бил човек на науката, вярвал в чудеса като телепатия, видения и комуникации с висши светове.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
27518 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини